Terug naar overzicht

Bennekomseweg 132, Wageningen

Bennekomseweg 132, Wageningen

In de levendige studentenstad Wageningen ligt aan een bosrijke, lommerrijke laan deze vrijstaande semi bungalow met vrijstaande garage. De uitgestrekte bossen, het landelijke gebied de Peppeld, het recreatiepark maar ook de University van Wageningen liggen in de directe nabijheid.

De vrijstaande woning, type semi bungalow, is met badkamer en slaapkamer op de begane grond een ideale woning voor levensbestendig wonen. Daarnaast biedt deze woning met twee extra slaapkamers op de eerste verdieping ook veel mogelijkheden voor een gezin.
Kortom een leuke woning die u naar eigen inzicht kunt indelen en aanpassen aan de wensen van deze tijd.

De indeling is als volgt:
Vanuit de zeer ruime hal heeft u toegang tot de verschillende vertrekken zoals de woonkamer, keuken, bijkeuken, studeer/werkkamer, douche, toilet en slaapkamer met inpandige badkamer.

De woonkamer is voorzien van een parketvloer en open haard. De raampartijen zorgen voor veel licht en de schuifpui geeft toegang tot de riante voortuin. Aan de half open keuken grenst de bijkeuken waar de cv ketel en wasmachine staan opgesteld. In de bijkeuken bevindt zich een toegangsdeur naar de tuin.

De badkamer is gesitueerd in de ruime slaapkamer op de begane grond. Verder vindt u op de begane grond een werk-/studeerkamer, het toilet en een separate doucheruimte.

Via de trap in de hal komt u op de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers met op beide kamers een wastafel en bergschotten voor extra bergruimte.

Buiten:
Via de oprit naast de woning bereikt u de vrijstaande, stenen garage. De ruime garage is voorzien van elektra en verwarming en de beloopbare vliering biedt veel bergruimte.
In de rondom de woning gelegen bosrijke tuin, ervaart u veel privacy.

Kenmerken:
– Vrijstaande woning, type semi bungalow op ruim perceel;
– Tuin rondom de woning met veel privacy;
– Vrijstaande garage met elektra, verwarming en bergvliering;
– Gelegen op rustige locatie, in bosrijke omgeving.