Terug naar overzicht

Rozenlaan 67, Rhenen

Rozenlaan 67, Rhenen

Keurig afgewerkt 2-kamer appartement, gelegen op de 6e verdieping met gunstige, zonnige ligging op het zuidwesten en prachtig weids uitzicht. Diverse winkels, openbaar vervoer en een apotheek liggen op loopafstand.
Het appartement beschikt tevens over een berging op de begane grond.

Indeling: Ontvangsthal met video-intercom, inbouwkasten, meterkast en toiletruimte met vrij hangend toilet met fonteintje. Lichte woonkamer met fraai uitzicht en toegang tot het balkon.
De open keuken met fraaie hoekopstelling is voorzien van een koelkast, diepvries, vaatwasser, keramische kookplaat en vlakscherm afzuigkap. Vanuit de slaapkamer, welke eveneens beschikt over een deur naar het balkon, heeft u toegang tot de lichte, tot het plafond betegelde badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.

Het appartementencomplex ‘Huis ten Dale’ bestaat uit 76 appartementen, verdeeld over 14 woonlagen. Het gebouw beschikt over twee liftinstallaties, een bibliotheek, een recreatieruimte met o.a. biljart en een ruim zonneterras.
Bij het complex behoort tevens nog een zeer royale, prachtig aangelegde tuin welke o.a. is voorzien van een jeu de boulesbaan en een barbecueplaats.
Ook aan logees is gedacht: op de bovenste verdieping van het gebouw bevinden zich 3 ruime logeerkamers met douche en toilet.

– Let op: als toelatingseis geldt de minimale leeftijd van 50 jaar;
– Huisdieren zijn in het complex niet toegestaan;
– Op www.huistendale.nl vindt u meer informatie over ‘Huis ten Dale’