Terug naar overzicht

Rozenlaan 65, Rhenen

Rozenlaan 65, Rhenen

Gunstig, op de 6e verdieping gesitueerd 2-kamer appartement met eigen berging op de begane grond.
Dit appartement beschikt door zijn hoge ligging over een prachtig weids uitzicht. Bovendien gunstig gesitueerd op het zuidwesten. Diverse winkels, openbaar vervoer en een apotheek liggen op loopafstand.

Indeling: Ontvangsthal met video-intercom, inbouwkasten, meterkast en een toilet met fonteintje. Lichte woonkamer met fraai uitzicht en toegang tot het balkon.
De (gesloten) keuken is voorzien van een eenvoudige rechte keukenopstelling. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer, welke is voorzien van een douche en wastafel.
Naast uiteraard de toegang vanuit de woonkamer, is het balkon tevens bereikbaar vanuit de keuken en de slaapkamer.
Het appartement maakt deel uit van serviceflat ‘Huis ten Dale’, bestaande uit 76 appartementen, verdeeld over 14 woonlagen. Het appartementengebouw beschikt over twee liftinstallaties, een bibliotheek, een recreatieruimte met o.a. biljart en een ruim zonneterras.
Bij het complex behoort tevens nog een prachtig aangelegde tuin, welke o.a. is voorzien van een jeu de boulesbaan en een barbecue plaats. Ook aan logees is gedacht: op de bovenste verdieping van het gebouw bevinden zich 3 ruime logeerkamers met douche en toilet.

– Let op: als toelatingseis geldt de minimale leeftijd van 50 jaar;
– Huisdieren zijn in het complex niet toegestaan;
– Kijk op www.huistendale.nl voor meer informatie over ‘Huis ten Dale’