Terug naar overzicht

Rozenlaan 19, Rhenen

Rozenlaan 19, Rhenen

Op de 2e verdieping bevindt zich een ruim en licht tweekamerappartement met balkon en een berging op de begaande grond. Het appartement heeft een fraaie uitkijk over de stad Rhenen en is centraal gelegen nabij bossen, winkels, NS-station en verdere voorzieningen.

Indeling: Ontvangsthal met video-intercom, inbouwkasten, meterkast en toiletruimte. Lichte woonkamer met een inbouwkast en beschikt over elektrisch bedienbare screens en een airco installatie. De woonkamer heeft tevens toegang tot het balkon met een fraai uitzicht. De keuken met een rechte keukenopstelling is voorzien van een wasbak, 2-pits kookplaat en een afzuigkap. Vanuit de slaapkamer, welke eveneens beschikt over een deur naar het balkon, heeft u toegang tot de licht betegelde badkamer met douche en wastafel.

Het appartementencomplex ‘Huis ten Dale’ bestaat uit 76 appartementen, verdeeld over 14 woonlagen. Het gebouw beschikt over twee liftinstallaties, een bibliotheek, een recreatieruimte met o.a. biljart en een ruim zonneterras. Bij het complex behoort tevens nog een zeer royale, prachtig aangelegde tuin welke o.a. is voorzien van een jeu de boulesbaan en een barbecueplaats.

– Let op: als toelatingseis geldt de minimale leeftijd van 50 jaar;
– Huisdieren zijn in het complex niet toegestaan;
– Op www.huistendale.nl vindt u meer informatie over ‘Huis ten Dale’