Terug naar overzicht

Rhenendael 20, Rhenen

Rhenendael 20, Rhenen

Heerlijk rustig wonen op een prachtige locatie in de bosrijke omgeving van Buitenplaats Rhenendael waar luxe, comfort en rust is gewaarborgd.

Het hoekappartement dat wij u kunnen aanbieden is gelegen op een toplocatie op de 3e verdieping van het appartementencomplex Rhenendael. Vanuit het appartement heeft u een prachtig zicht op de bosrijke en parkachtige omgeving. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats en berging in de parkeergarage van het appartementencomplex.

Indeling:
Via de gestoffeerde centrale hal (met lift en intercomsysteem) komt u bij de entree van het appartement. De hal van het appartement biedt toegang tot de verschillende ruimtes zoals het toilet, de badkamer, twee slaapkamers en een zeer ruime woonkamer. In de hal bevindt zich de wasruimte/berging waar ook de cv-ketel (2017) is geïnstalleerd.

De openslaande deuren in de hal geven toegang tot de riante woonkamer. Door de vele raampartijen heeft u bijzonder veel lichtinval en mooi uitzicht op de bosrijke omgeving. Vanuit de woonkamer komt u op het overdekte balkon. De open keuken heeft een hoekopstelling en beschikt over de benodigde inbouwapparatuur. De twee slaapkamers zijn gesitueerd rondom het balkon waarvan één slaapkamer met een deur naar het balkon. De tweede slaapkamer heeft een doorgang naar de badkamer. De badkamer is ruim en voorzien van een dubbele wastafel, toilet en een douchecabine.

Bijzonderheden:
– Zeer ruim hoekappartement met balkon;
– hordeuren in woonkamer en slaapkamer;
– prachtige ligging met uitzicht op bosrijke omgeving;
– eigen parkeerplaats en berging in parkeergarage;
– luxe, comfort en rust aan de rand van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug.

Omgeving:
Buitenplaats Rhenendael is een in 2002 gebouwd prestigieus en onder architectuur gebouwd wooncomplex met landschappelijke allure en een voorname uitstraling, waarbij wonen in de natuur gecombineerd is met service- en zorgfaciliteiten op het eigen terrein van ca. 8 hectare. Buitenplaats Rhenendael beschikt over het faciliteitencentrum “Tapis Vert” met o.a. een verwarmd zwembad, bibliotheek, fitnessruimte, recreatieruimte en diverse andere ruimtes die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden door bewoners. Uitstekend gelegen aan de Cuneraweg, die Veenendaal en Rhenen verbindt en van waaruit de rijkswegen A12 en A15 eenvoudig bereikbaar zijn. De nabij gelegen bushalte en de NS-stations van Veenendaal en Rhenen zorgen tevens voor een goede bereikbaarheid per openbaar vervoer.
De servicekosten bedragen ca. € 310,– per maand. Dit bedrag is opgebouwd uit een bijdrage t.b.v. de Vereniging van Eigenaren en een bijdrage voor het parkbeheer en het gebruik van alle faciliteiten.

Kijk ook op: www.buitenplaats-rhenendael.nl voor meer informatie.