Terug naar overzicht

Nieuwe Veenendaalseweg 186, Rhenen

Nieuwe Veenendaalseweg 186, Rhenen

Unieke twee- onder- een- kap-woning op een bijzonder groot perceel van maar liefst 1913 m2.
Levensloopbestendige woning met 3 slaapkamers en badkamer op de begane grond.
Achter de woning bevinden zich drie ruime schuren. Gezien de grootte van het perceel en de gunstige ligging biedt dit object volop mogelijkheden voor ondernemers die wonen en werk willen combineren.

Indeling
Begane grond: via de fraai aangelegde diepe voortuin bereikt u de entree van de woning. De ontvangsthal met inbouwkasten is voorzien van een lichtkoepel. Via de hal heeft u toegang tot de volgende vertrekken; woonkamer, keuken, badkamer en drie slaapkamers. De ruime woonkamer heeft zicht op de diepe voortuin. De gesloten keuken is voorzien van een rechte keukenopstelling en vanuit hier bereikt u de badkamer en de slaapkamers. De badkamer beschikt over een inloopdouche en een wastafelmeubel. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het royale perceel. De gehele achterzijde van de woning is voorzien van horren en elektrisch (en via internet) bedienbare rolluikken. De berging is buitenom bereikbaar en voorzien van witgoedaansluitingen, water, elektra en verwarming. In de royale achtertuin bevinden zich drie ruime schuren.

Kenmerken:
– Groot perceel;
– levensloopbestendige woning met slaapkamers en badkamer op de begane grond;
– gelegen nabij centrum van Rhenen op geliefde locatie in bosrijke omgeving.

De woning is gelegen nabij het centrum van Rhenen. De directe omgeving biedt tal van voorzieningen en recreatiemogelijkheden. Zo vindt u het treinstation, diverse scholen, winkels, restaurants en supermarkten op loopafstand. Of trek eropuit en ontdek het glooiend boslandschap van de Utrechtse Heuvelrug! Mountainbiken, wandelen, hardlopen…. Het kan allemaal op korte afstand van deze aantrekkelijk gelegen woning.