Terug naar overzicht

Nieuwe Veenendaalseweg 13b, Rhenen

Nieuwe Veenendaalseweg 13b, Rhenen

In het centrum van Rhenen ligt in het appartementencomplex “De Rhenense Hof” dit luxe appartement. Het appartement ligt op de derde verdieping en heeft een fantastisch uitzicht over de Betuwe. Het appartement beschikt over een berging en twee eigen parkeerplaatsen in de afgesloten parkeerkelder. Het appartement is direct te betrekken.

Het gezellige stadscentrum van Rhenen is voorzien van alle faciliteiten en bevindt zich om de hoek.

Entree/belpaneel en brievenbussen, afgesloten centrale hal met trappenhuis en liftinstallatie. Toegang tot de appartementen via “vrijhangende” galerijen, waardoor er extra privacy is voor de appartementen.

Appartement: Entree, ruime hal, meterkast en toiletruimte met fonteintje. De hal geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en woonkamer. De slaapkamer aan de galerijkant heeft veel lichtinval door de twee grote ramen en heeft zicht op de gemeenschappelijke tuin. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich nog 2 slaapkamers, welke toegang hebben tot het balkon. Alle slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een wastafel en inloopdouche. De royale woonkamer heeft door de vele raampartijen veel lichtinval. Tevens geeft deze ruimte toegang tot het ruime zonnige balkon met prachtig uitzicht over de Rijn.

De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pitsgasfornuis, een combioven, een koelkast en een vaatwasser. Aansluitend bevindt zich een ruime berging, welke gebruikt kan worden als wasruimte. Deze berging biedt voldoende ruimte voor een wasmachine en droger en is tevens opstelplaats van de Cv-installatie.

Kenmerken:
– luxe appartement op de derde verdieping in het centrum van Rhenen;
– twee eigen parkeerplaatsen in de afgesloten parkeergarage;
– het appartement is voorzien van een royaal balkon;
– de servicekosten bedragen € 169,– per maand.