Terug naar overzicht

Cuneralaan 14, Rhenen

Cuneralaan 14, Rhenen

Klassiek ontwerp, een ongekend uitzicht, rust, privacy en ruimte.

Op één van de mooiste plekken van Rhenen ligt deze unieke karakteristieke woning met uniek uitzicht. Deze twee-onder-één-kapwoning biedt talloze mogelijkheden om het geheel naar uw eigen smaak te moderniseren. Het geheel ligt op een royaal perceel van circa 550 m2. De woning is gelegen in een rustig gedeelte van de Cuneralaan, geen drukke doorgaande wegen maar enkel bestemmingsverkeer. Wel ligt de woning heerlijk centraal: diverse scholen, het NS-station en het centrum van Rhenen zijn in de directe nabijheid. Door de centrale ligging zijn ook de uitvalswegen A12 en A15 snel bereikbaar. In de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en langs de rivier de Rijn kunt u heerlijk wandelen. Het levendige centrum van Rhenen met gezellige terrasjes en winkels ligt op steenworp afstand en toch ervaart u op deze plek enkel rust, privacy en ruimte.

Indeling
Begane grond
Entree: royale ontvangsthal en toilet met fonteintje. De ruime ontvangsthal biedt toegang tot een zeer ruime provisiekelder, de keuken, woonkamer en een extra kamer aan de voorzijde van de woning. De royale lichte woonkamer biedt een ongekend uitzicht over de uiterwaarden, de rivier de Rijn en de Betuwe. Dit panoramische uitzicht zorgt ieder seizoen weer voor een ander gezicht. Verder is de woonkamer voorzien van een authentieke open haard. De woonkamer biedt toegang tot de lichte serre welke toegang tot het terras verleent. Ook in de winter waant u zich hier buiten. De keuken biedt een prachtige basis om het geheel naar uw eigen wensen in te richten. Verder komt u vanuit de keuken in de bijkeuken. De bijkeuken geeft via een kleine trap toegang tot een (nog groter) tweede terras.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot maar liefst drie grote slaapkamers en de badkamer. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast en één slaapkamer geeft toegang tot het dakterras. Dit dakterras is, net zoals de tuin, gericht op het zuiden en geeft een nog beter panoramisch uitzicht over de prachtige uiterwaarden, de rivier de Rijn en de Betuwe. In de ochtend met een kop koffie, ’s avonds met een glas wijn: hier komt u volledig tot rust.

Tweede verdieping
Vanaf de trap komt u op de verrassend ruime zolderetage. Deze ruimte biedt talloze mogelijkheden om hier een prachtige woonzolder te realiseren.
We nodigen u graag uit om tijdens een bezichtiging de mogelijkheden toe te lichten.

Tuin
De tuin van bijna 33 (!) m diep geeft een geweldig uitzicht. Dit uitzicht is echt ongekend, wellicht kunt u dat het beste zelf ervaren. Op het hoogste gedeelte van de tuin ligt een terras, vanuit de bijkeuken is er nog een tweede terras. Hierna loopt de tuin geleidelijk af wat de mogelijkheid biedt om verschillende niveaus in de tuin realiseren. Onder de serre/bijkeuken en het hoogstgelegen terras zijn tevens nog twee ruime bergingen aanwezig.

Bijzonderheden:
– Groot perceel van 550 m2
– Uniek gelegen tuin op het zuiden met uitzicht over de uiterwaarden, de rivier de Rijn en de Betuwe
– Talloze mogelijkheden om het geheel naar uw eigen smaak te moderniseren
– Parkeren op eigen terrein, mogelijkheid tot het realiseren van een carport
– Cuneralaan 12 is eveneens te koop. De mogelijkheid is dus aanwezig om beide woningen te verbouwen tot één woning; een prachtig alternatief voor het kopen van een villa op een toplocatie!