Terug naar overzicht

Cuneralaan 12, Rhenen

Cuneralaan 12, Rhenen

Klassiek ontwerp, een ongekend uitzicht, rust, privacy en ruimte.

Op één van de mooiste plekken van Rhenen ligt deze unieke karakteristieke woning met uniek uitzicht. Deze twee-onder-één-kapwoning biedt talloze mogelijkheden om het geheel naar uw eigen smaak te moderniseren of te verbouwen. Het geheel ligt op een royaal perceel van circa 325 m2. De woning is gelegen in een rustig gedeelte van de Cuneralaan; geen drukke doorgaande weg maar enkel bestemmingsverkeer. Wel ligt de woning heerlijk centraal: diverse scholen, het NS-station en het centrum van Rhenen zijn in de directe nabijheid. Door de centrale ligging zijn ook de uitvalswegen A12 en A15 snel bereikbaar. In de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en langs de rivier de Rijn kunt u heerlijk wandelen. Het levendige centrum met gezellige terrasjes en winkels ligt op steenworp afstand en toch ervaart u op deze plek enkel rust, privacy en ruimte.

Indeling
Begane grond
Entree: royale ontvangsthal en toilet met fonteintje, toegang tot de ruime provisiekelder. De royale lichte en zeer ruime woonkamer biedt een ongekend uitzicht over de uiterwaarden, de rivier de Rijn en de Betuwe. Dit panoramische uitzicht zorgt ieder seizoen weer voor een ander gezicht. Verder is de woonkamer voorzien van een authentieke open haard. Zowel vanuit de woonkamer als de bijkeuken is er toegang tot het terras.

Eerste verdieping
Op de ruime overloop bevindt zich een apart toilet en heeft u toegang tot de vier slaapkamers. Twee slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast en één slaapkamer en geeft toegang tot het dakterras. Dit dakterras is, net zoals de tuin, gericht op het zuiden en geeft een nog beter panoramisch uitzicht.

Tweede verdieping
De ruime overloop geeft toegang tot een riante vijfde slaapkamer. Deze slaapkamer is op zich al groot, de dakkapel maakt de ruimte nóg groter.

Tuin
De tuin van wel 35 (!) m diep geeft een geweldig uitzicht. Dit uitzicht is echt ongekend, en kunt u het beste zelf ter plaatse ervaren. Op het hoogste niveau van de tuin is een terras gesitueerd. Hierna loopt de tuin geleidelijk af wat de mogelijkheid biedt om verschillende niveaus in de tuin te realiseren. Onder het terras bevindt zich een ruime berging.
We nodigen u graag uit om tijdens een bezichtiging de mogelijkheden toe te lichten.

Bijzonderheden:
– Groot perceel van ca. 325 m2
– Uniek gelegen tuin op het zuiden met uitzicht over de uiterwaarden, de rivier de Rijn en de Betuwe
– Talloze mogelijkheden tot verbouwen
– Centrale ligging maar toch rust en privacy
– Parkeren op eigen terrein
– Cuneralaan 14 is eveneens te koop. De mogelijkheid is dus aanwezig om beide woningen te verbouwen tot één woning; een prachtig alternatief voor het kopen van een villa op een toplocatie!