Terug naar overzicht

Bruine Engseweg 2, Rhenen

Bruine Engseweg 2, Rhenen

Op een graag bewoonde locatie nabij het gezellige centrum van Rhenen ligt deze twee-onder-1-kapwoning met garage en ruime berging in de achtertuin. De woning is gelegen in een kindvriendelijke en rustige woonwijk. De winkels, het gezondheidscentrum en de basisscholen liggen op loopafstand van de woning. Op de fiets bent u binnen 5 minuten bij het NS-station.

De woning dient gemoderniseerd te worden en is daarom een ideale woning voor iemand met twee rechter handen.

Indeling:
Hal, meterkast, toilet met fonteintje en een kelderkast. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een moederhaard en geeft toegang tot de tuin. De gesloten keuken geeft tevens toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
Aan de overloop op de verdieping grenzen drie slaapkamers, een badkamer en een vaste bergkast. Twee slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap bereikt u een riante vliering welke zorgt voor extra bergruimte.

Tuin:
De royale voortuin is deels voorzien van beplanting. Naast de woning ligt de oprit naar de garage en naar de toegangspoort. Via deze poort bereikt u de achtertuin, welke deels is voorzien van een terras. Via een trap heeft u toegang tot de lager gelegen tuin, welke op het zuiden ligt. De achtertuin beschikt daarnaast over een riante stenen berging.

Bijzonderheden:
– Gelegen in een rustige, kindvriendelijke straat;
– Garage en riante berging;
– Parkeermogelijkheid op eigen terrein;
– Rolluiken;
– Riante stenen berging in de achtertuin;
– Ideale woning voor iemand met ‘twee rechter handen’.