Terug naar overzicht

Bergweg 2B, Rhenen

Bergweg 2B, Rhenen

Op één van de mooiste locaties van Rhenen gelegen royale en zeer luxueus vrijstaand landhuis (inhoud maar liefst 1.625 m³!) met verwarmd binnenzwembad, sauna, garage, carport, veranda en tuinberging. De schitterende parkachtige tuin is onder architectuur aangelegd en v.v. een riant natuursteen zonneterras, fraaie vijverpartij, gazon, prachtige borders, volautomatische sproei-installatie en maairobot. Grondoppervlakte ca. 4.600 m². Dit unieke object kenmerkt zich door de bijzondere architectuur en uitstraling, de perfecte staat van onderhoud en de kwalitatief zeer hoogwaardige materialen. Het geheel is afgezet met een sierhekwerk v.v. een elektrisch en op afstand bedienbare poort (video-intercominstallatie), alsmede een zeer uitgebreid beveiligingssysteem zowel binnen als buiten.

Indeling:

Fraaie verhoogde en overdekte entree naar riante ontvangsthal met schitterende marmeren vloer v.v. mozaïek, luxe toiletruimte met getrommeld marmeren wand-betegeling, hangend toilet en hoekfontein, garderobekast, grote inloop-/provisiekast, meterkast, provisie- en wijnkelder, zeer riante living (opp. ca. 80 m²), welke is onderverdeeld in een sfeervolle eetkamer met fraai getoogd plafond en een zeer royaal tuingericht zitgedeelte met prachtige antieke marmeren schouw v.v. gasblokkenvuur op afstandsbediening en grote schuifpui naar het riante zonneterras op het zuiden en eveneens een fraai getoogd plafond, gezellige woonkeuken (opp ca. 22 m²) met toegang tot de tuin en schitterende U-opstelling in landhuisstijl v.v. natuurstenen werkblad, sierlijsten, balusters en de volgende luxe (Miele) inbouwapparatuur: keramische kookplaat, afzuigschouw, oven, koelkast en vaatwasser, gaanderij, kantoorruimte, zeer luxueuze badkamer (opp. ca. 30 m²) v.v. hoekwhirlpool met jets, stoom-/douchecabine, schitterend houten wastafelmeubel met natuurstenen blad en dubbele wastafel, bidet, 2e hangend toilet en inbouwkast, vanuit de badkamer binnendoor naar het verwarmde binnenzwembad (afm. ca. 10m. x 4 m.) met extra grote schuifpui en separate deur naar het zonneterras, sauna en technische ruimte t.b.v. het zwembad , 2e badkamer met douchehoek v.v. stortdouche, wasmachine- en drogerruimte, werkkast, doorgang met inbouwkasten, luxe hangend 3e toilet met fonteintje, 2e entree aan de westzijde met ontvangsthal, inbouwkast en 2e meterkast, ruime slaapkamer (opp. ca. 22 m²) met schitterende houten vloer en toegang tot de tuin, 3e ontvangsthal met fraaie houten kastenwand , majestueuze masterbedroom/suite (opp. ca. 60 m²) met imposante koepelerker, antieke marmeren schouw v.v. gasblokkenvuur, getoogd plafond en aansluitend een walk-in kleedruimte met vaste kasten en toegang naar buiten, biljartruimte.
Vlizotrap naar grote zolderruimte op stahoogte v.v. dakvensters en cv-opstelling.

– Op eenvoudige wijze zijn er ten minste twee extra slaapkamers te realiseren.
– Vrijwel alle vertrekken in de woning zijn v.v. massieve hardhouten paneeldeuren en een schitterende marmeren vloer met mozaïeken en vloerverwarming.
– De woning is optimaal geïsoleerd d.m.v. gevel- en dakisolatie alsmede geheel v.v. dubbele beglazing.
– Verwarming via een gasgestookte centrale verwarmingsinstallatie, bestaande uit 3 combiketels (te weten: 1 voor het woongedeelte, 1 voor de slaapvertrekken en 1 voor het zwembadgedeelte)
– Luchtzuiveringssysteem in gehele woning.
– Bouwjaar ca. 1997, echter in omstreeks 2000 compleet verbouwd en uitgebouwd door huidige eigenaar.
– Inhoud landhuis ca. 1.625 m³, gebruiksoppervlakte ca. 450 m², perceeloppervlakte circa 4.000 m².
– Platte daken zijn in 2012 vernieuwd.
– Buitenschilderwerk is in 2012 uitgevoerd.
– Het gehele landhuis is v.v. koperen goten en hemelwaterafvoeren.
– De parkachtige tuin is voorzien van een volautomatische beregeningsinstallatie met een eigen waterpomp op 110 meter diepte.
– Garage met elektrisch bedienbare sectionaldeur, carport en vliering.
– Door de unieke open ligging in een bosrijke omgeving is er de hele dag zon in en rondom de woning.

De woning is zowel binnen als buiten optimaal beveiligd middels een zeer uitgebreide alarminstallatie, welke is aangesloten op 3 meldpunten en is uitgerust met o.a. ruitentikalarm, brandalarm en infraroodpalen in de tuin. Daarnaast zijn de buitengevels v.v. pantserwanden en zijn de buitenkozijnen v.v. 3 sterren pantserglas.

Het object beschikt over 2 inritten, 2 entrees en 2 meterkasten en 2 gasmeters, waardoor uitstekend te splitsen t.b.v. bijvoorbeeld werken aan huis of inwonende ouders/kinderen.