Terug naar overzicht

Achterbergsestraatweg 60, Rhenen

Achterbergsestraatweg 60, Rhenen

Markante vrijstaande woning te koop, type Rietveld woning. Als u op zoek bent naar een woning die eruit springt dan bent u hier aan het juiste adres.

Deze woning ligt op een gunstige en geliefde locatie nabij het centrum van Rhenen. De woning is onder architectuur ontworpen door Jan van Grunsven (werkzaam geweest als architect bij Gerrit Rietveld). De woning heeft een beschutte tuin met vrijstaande, stenen berging.

Indeling:

Begane grond:
Op de begane grond bevindt zich een ruim toilet, meterkast, een werk-/studeerkamer, open keuken met benodigde inbouwapparatuur, zoals; dubbele oven, vaatwasser, 4-pits gasfornuis en koel-vries combinatie. Vanuit de keuken is de tuin te bereiken. De woonkamer is voorzien van een eikenhouten vloer met vloerverwarming en via openslaande deuren komt u in de tuin.

Eerste verdieping:
Via de open trap in de woonkamer bereikt u de eerste verdieping. Door de glazen bouwstenen is hier veel lichtinval. Op deze verdieping zijn drie ruime slaapkamers welke toegang hebben tot balkon, dat is gesitueerd aan de zijkant van de woning. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, ligbad, toilet en een douche met stoomcabine. Aparte ruimte met cv, wasmachine, droger en extra opbergruimte. De gehele bovenverdieping is voorzien van een eikenvloer. De verdieping is ook te bereiken via een trap aan de buitenkant van de woning.

Tuin:
De beschutte tuin biedt veel privacy. De tuin is speels ingedeeld met gazon, bestrating, een overkapping en diverse terrassen. Achter in de tuin staat een vrijstaande stenen berging. Aan de zijkant van de woning is tevens een extra berging voor het stallen van de fietsen. Onder deze berging bevindt zich een kelder waar u bijvoorbeeld een aanhanger kunt stallen.

Kenmerken:
– markante vrijstaande woning, type Rietveld woning;
– vrijstaande stenen berging;
– gelegen nabij het centrum van Rhenen;
– beschutte tuin met veel privacy.