Terug naar overzicht

Engweg 8, Elst Ut

Engweg 8, Elst Ut

Met uitzicht op het nationale park “De Utrechtse Heuvelrug” op een zeer riant perceel van maar liefst 4.730 m² staat deze vrijstaande villa met garage en grote schuur. De zeer diepe achtertuin met o.a. een riant gazon, weiland en eigen stukje bos geeft u het gevoel van vrijheid. Vanuit uw eigen achtertuin loopt u zo de bossen in. Het dorp Elst (U) beschikt over diverse winkels, basisscholen en sportvoorzieningen. De rijkswegen A12 en A15 zijn snel bereikbaar. Een ideale plek voor eenieder die van de natuur houdt, maar tegelijkertijd centraal wil wonen.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, meterkast en toilet. De begane grond beschikt over 2 woonkamers, één aan de voorzijde en een tuinkamer aan de achterzijde van de woning. De woonkamer aan de voorzijde beschikt over een open haard en een schuifpui naar de zij-tuin/oprit. De tuinkamer aan de achterzijde beschikt over grote ramen en biedt een prachtig en weids uitzicht over de achtertuin en de achtergelegen bossen. Aansluitend bevindt zich een riante berging, een apart tweede toilet en een wasruimte waar zich ook de CV-opstelling bevindt. Op de begane grond is ook een slaapkamer met vaste kastenwand en de badkamer met douche, dubbele wastafel en een radiator. De gesloten keuken heeft een hoekopstelling en beschikt over diverse apparatuur.

Verdieping:
Overloop met dakkapel, vaste kast, bergruimte en 2 ruime slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van een zij- en dakraam.

Tuin:
De achtertuin is door de diepe ligging zeer uniek. Vanuit de achtertuin loopt u zo de bossen van nationaal park “De Utrechtse Heuvelrug” in. De tuin is voorzien van een terras, een groot gazon, een weiland en een eigen stukje bos. Ook bevindt zich een zeer ruime houten schuur in de achtertuin.
Aan de voorzijde van de woning ligt een fraai aangelegde voortuin en een riante oprit naar de vrijstaande houten garage.

Bijzonderheden:
– Gelegen op een bijzonder fraaie locatie;
– Unieke zeer diepe achtertuin, de bossen zijn vanuit eigen tuin te bereiken;
– De ligging aan de ingang van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, met haar vele wandel- fiets- en ruiterpaden staat garant voor tal van recreatiemogelijkheden;
– Bijna letterlijk op steenworp afstand van de bossen gelegen, maar met alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand;
– Vrijstaande woning met grote garage en schuur;