Terug naar overzicht

Leeweg 8, Eck En Wiel

€ 2.000,- p/m

Leeweg 8, Eck En Wiel
€ 2.000,- p/m

Voor wie gaat voor ruimte en rust is het met plezier vertoeven op dit plekje. Dit object is landelijk gelegen in de gemeente Buren en biedt veel privacy. De woning is geheel luxe afgewerkt met een inpandige garage. Deze woning is gebouwd in 2016 en heeft een oppervlakte van 193 m2. Gelegen nabij het centrum van Eck en Wiel met diverse winkels, supermarkten en scholen.

Ruime entree geeft toegang via openslaande deuren tot de royale leef-keuken met diverse inbouwapparatuur, zoals; 5-pitsgasfornuis, 2 hete luchtovens, ingebouwde koffieapparaat, koelkast en beschikt over veel opbergruimte. De ruime woonkamer heeft veel lichtinval door de vele raampartijen rondom de woning, tevens beschikt de woonkamer over een gashaard. Er is meer ruimte gecreëerd door middel van een serre, welke voorzien is van een houtkachel.

De eerste verdieping beschikt over 4 slaapkamers met een luxe badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet, wastafel en een bubbelbad.

De woning is voorzien van een KNX systeem, waarop licht en vloerverwarming is aangesloten.

Naast de woning is een bedrijf gevestigd. De woning en het bedrijf zijn zo geplaatst dat er geen hinder is van beide kanten.

Bijzonderheden:
– Alle inbouwapparatuur is van Bosch;
– De woning beschikt over een warmtepomp;
– De gehele woning is voorzien van vloerverwarming;
– Er is een waarborgsom verplichting;
– Minimale huurperiode is 12 maanden en maximaal 2 jaar;
– Kandidaat huurders dienen inkomstengegevens en een legitimatiebewijs te overleggen voor toetsing;
– De woning wordt verhuurd onder voorbehoud van gunning door verhuurder;
– Beschikbaarheid: per 1 juni.

Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Jan Scheffer Vastgoed b.v. behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs
€ 2.000,- p/m
Status
Beschikbaar
Type
vrijstaande woning

Bouw

Bouwjaar
2017

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4

Commercieel

Woonoppervlakte
193 m2
Aantal verdiepingen
2
Ja, ik wil deze woning bezichtigen