uw woning verkopen en weten waar u financieel aan toe bent?

Kom langs of bel ons, wij infomeren u graag over dit nieuwe concept.
Lees meer

Huis verkopen?

Een woning verkopen is een grote stap, wij snappen dit. Laten we er niet omheen draaien; u wilt uw woning zo snel mogelijk verkopen, tegen een zo hoog mogelijke prijs en zo laag mogelijke kosten. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De klant staat centraal. Onze benadering van de markt is net even anders. Eerlijke tarieven, ruime openingstijden (ook buiten kantoortijden), helder en betrouwbaar.

Kennismaken? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs.

Bel 0317-615 111

logo scheffer
Achterbergsestraatweg 1
3911 CR Rhenen
0317-615111
info@janscheffer.nl

Meer weten?

Uw woning is belangrijk, dat begrijpen wij.

Of het een startersappartement betreft, midden-woning, hoekwoning, 2 onder 1 kap, vrijstaande woning, of een riant landhuis.
Wij zijn uw makelaar en specialist in uw regio.
Graag helpen wij u met de begeleiding van de verkoop van uw woning.

Jan Scheffer Vastgoed, dé makelaar die werkt en bereikbaar is!

De presentatie van de woning is onderscheidend. Wij werken samen met professionals en kunnen daarom video, 360 graden foto’s en glossy brochures verzorgen. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van drones en avond fotografie.

Voor het hogere segment is er de mogelijkheid om een samenwerking aan te gaan met Christies en Residence voor een optimale presentatie van uw landhuis.
Wij  verkopen uw woning met passie, enthousiasme en persoonlijke aandacht. Zo onderscheiden wij ons van de rest.

 

Jan Scheffer Vastgoed, dé makelaar die werkt en bereikbaar is!

Funda

Hét platform waarop woningzoekers zich oriënteren. We plaatsen uw huis niet zo maar, maar zorgen dat uw huis opvalt. Aandacht gegarandeerd!

Foto/Video

Uit ervaring weten wij wat potentiële kopers belangrijk vinden; de presentatie! Wij maken professionele foto’s, onderscheidende video’s, glossy brochures en een omwonenden mailing. Je kan maar één keer een eerste indruk maken.

Social Media / Online

Wij geloven in de kracht van online, vandaar dat wij hier serieus in investeren. Zo kom je ons natuurlijk op verschillende social media platformen tegen maar ook op allerlei andere belangrijke online platformen.

Netwerk

In 25 jaar hebben wij een ongelofelijk groot netwerk opgebouwd. Wij kennen alle belangrijke partners in de vastgoed wereld. Zowel kopers als verkopers voelen zich door ons netwerk aangetrokken, waardoor de kans groot is dat de koper van uw huis al binnen ons netwerk bekend is.

Advies & Begeleiding

Door onze focus op de woningmarkt in de Utrechtse Heuvelrug en omgeving weten we als geen ander wat de mogelijkheden zijn. Van vandaag, maar ook van morgen. We kennen de omgeving en weten hoe deze zich ontwikkeld. Deze kennis is erg waardevol in de manier waarop we uw huis aanbieden, de onderhandeling voeren of de waarde van uw huis bepalen. Wij geven u een eerlijk en degelijk advies.

Koffie

U bent altijd welkom voor een kop koffie of thee. Om nader kennis te maken of met elkaar van gedachten te wisselen over uw toekomstige woning. Wij luisteren graag. Kom gerust langs!

Contact

Een afspraak maken of gewoon eens vrijblijvend op de koffie komen? We horen het graag.

logo scheffer
Achterbergsestraatweg 1
3911 CR Rhenen

T: 0317 – 61 51 11
info@janscheffer.nl

Openingstijden:
ma t/m vr: 09.00 tot 17.30 uur
zaterdag: op afspraak
Afspraken buiten onze openingstijden om zijn in overleg ook mogelijk