Het Scheffer team

wie zijn wij
Lees meer

Wij staan graag voor u klaar!

Anne Fem de Groot

Anne Fem de Groot

NVM Makelaar / Directeur

Anne Fem: ”Mijn speerpunten zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Als makelaar bij Jan Scheffer Vastgoed vind ik het belangrijk om belangstelling naar mijn klanten te tonen en kritische vragen te stellen. Mijn bevlogenheid en enthousiasme staan hierbij centraal. Dit met als doel om samen met u op zoek te gaan naar een woning die bij u past. Uw droomhuis, dat is waar ik voor ga!”

Tel: 06 – 25 04 19 62
annefem@janscheffer.nl

Bas Hendriks

Bas Hendriks

Assistent Makelaar

Bas: ”Inmiddels ben ik alweer meer dan 12 jaar werkzaam bij Jan Scheffer Vastgoed, en heb ik nog steeds veel plezier in mijn werk. In de omgeving ben ik een bekend gezicht. Ik vind voldoening in het tevreden stellen van de klant en de afwisseling van mijn werkzaamheden. Door mijn ervaring, kennis en veelzijdigheid kan ik u uitstekend van dienst zijn bij de zoektocht naar uw droomhuis.”

Tel: 06 – 22 52 32 93
bas@janscheffer.nl

Linda Miltenburg

Linda Miltenburg

Office Manager

Linda: ”Ik word binnen Jan Scheffer Vastgoed gezien als ‘de spin in het web’. Alles wat er binnen ons bedrijf plaatsvindt, zie ik langskomen. Structuur binnen de organisatie vind ik erg belangrijk. Ik ondersteun zowel de binnen- als buitendienst en sta graag voor u klaar. Mocht u vragen hebben, dan help ik u hier graag bij.”

Tel: 06 – 10896869
linda@janscheffer.nl

Harriet op den Oordt

Harriet op den Oordt

Medewerker binnendienst

Harriet: “Sinds 1 oktober 2016 ben ik werkzaam bij Jan Scheffer Vastgoed.
Wat mij aanspreekt in de makelaardij is dat achter ieder huis een verhaal zit en dat het kopen van een woning belangrijke stap is in je leven. Dat maakt het werken in de makelaardij boeiend.
Dienstverlening en klantgericht werken staan bij mij hoog in het vaandel.
Daarnaast zijn betrouwbaarheid en eerlijkheid voor klanten belangrijke punten bij hun keuze voor een makelaar. Het team van Jan Scheffer zet zich hiervoor in. Met plezier werk ik in de gezellige plaats Rhenen in de mooie omgeving van de Utrechtse Heuvelrug.”

Tel: 0317-615111
harriet@janscheffer.nl

Contact

Een afspraak maken of gewoon eens vrijblijvend op de koffie komen? We horen het graag.

logo scheffer
Achterbergsestraatweg 1
3911 CR Rhenen

T: 0317 – 61 51 11
info@janscheffer.nl

Openingstijden:
ma t/m vr: 09.00 tot 17.30 uur
zaterdag: op afspraak
Afspraken buiten onze openingstijden om zijn in overleg ook mogelijk