ONS TEAM

wie zijn wij
Lees meer

Wij staan graag voor u klaar!

Anne Fem de Groot

Anne Fem de Groot

NVM Makelaar / Directeur

Anne Fem: ”Mijn speerpunten zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Als makelaar bij Jan Scheffer Vastgoed vind ik het belangrijk om belangstelling naar mijn klanten te tonen en kritische vragen te stellen. Mijn bevlogenheid en enthousiasme staan hierbij centraal. Dit met als doel om samen met u op zoek te gaan naar een woning die bij u past. Uw droomhuis, dat is waar ik voor ga!”

Tel: 06 – 25 04 19 62
annefem@janscheffer.nl

Harriet op den Oordt

Harriet op den Oordt

Assistent Register Makelaar & Taxateur

Harriet: Wat mij aanspreekt in de makelaardij is dat achter ieder huis een verhaal zit en dat het kopen van een woning belangrijke stap is in je leven. Dat maakt het werken in de makelaardij boeiend.
Dienstverlening en klantgericht werken staan bij mij hoog in het vaandel.
Daarnaast zijn betrouwbaarheid en eerlijkheid voor klanten belangrijke punten bij hun keuze voor een makelaar. Het team van Jan Scheffer zet zich hiervoor in. Met plezier werk ik in de gezellige plaats Rhenen in de mooie omgeving van de Utrechtse Heuvelrug.”

Tel: 0317-615111
harriet@janscheffer.nl

Medy Schäperclaus

Medy Schäperclaus

Medewerker binnendienst

Medy:  Het persoonlijk contact met verschillende mensen is voor mij iets dat het werk zo leuk en afwisselend maakt. Elke dag is anders en elke dag kan voor een verrassende wending zorgen. Ik sta graag klaar om andere te helpen.

De diversiteit van de werkzaamheden spreken mij enorm aan. Samen met mijn collega’s klanten helpen aan hun droomhuis, dat is waar ik blij van word! Door de persoonlijke en deskundige wijze waarop geopereerd wordt proberen wij het beste resultaat te kunnen behalen.

Elke dag weer proberen eruit te halen wat erin zit, dat geeft mij voldoening.

Tel: 0317-61 51 11
medy@janscheffer.nl

Tom Scheffer

Tom Scheffer

Assistent Register Makelaar & Taxateur

Tom: Mijn naam is Tom Scheffer en ik ben werkzaam op het kantoor van Jan Scheffer Vastgoed B.V. Door het diploma Assistent Register Makelaar & Taxateur 
ben ik gecertificeerd en op de hoogte van alle ins en outs van de makelaardij en wat daarbij komt kijken. Dat komt goed van pas bij het adviseren van de klant of het in kaart brengen van de juridische aspecten m.b.t. de verkoop. “Het is een heel diverse functie wat mij goed ligt”

Het team van Jan Scheffer past zo goed bij mij omdat wij net het verschil maken door een stapje harder te lopen dan de rest. Dat extra telefoontje te plegen, betere brochures te maken en die extra bezichtiging te regelen.

Ik ben enthousiast! De makelaardij en de woningmarkt zijn mijn grote passie en uitdaging voor de toekomst, en hoop u graag snel van dienst te kunnen zijn!

Tel: 0317- 61 51 11
tom@janscheffer.nl

Contact

Een afspraak maken of gewoon eens vrijblijvend op de koffie komen? We horen het graag.

logo scheffer
Achterbergsestraatweg 1
3911 CR Rhenen

T: 0317 – 61 51 11
info@janscheffer.nl

Openingstijden:
ma t/m vr: 09.00 tot 17.30 uur
zaterdag: op afspraak
Afspraken buiten onze openingstijden om zijn in overleg ook mogelijk