Uw huis verkopen?

Wij doen het met flair, passie en overtuiging.
Lees meer

Wat wilt ú?

Het besluit om een huis te kopen of te verkopen, gaat vaak gepaard met emotie en is een intensief proces.
De woning waar u altijd met veel plezier heeft gewoond, gaat van eigenaar veranderen.

Jan Scheffer Vastgoed realiseert zich hoe belangrijk dit voor u is. Het verkopen van een huis is een hele stap, het is daarom fijn te weten dat u op de persoonlijke aandacht en deskundigheid van Jan Scheffer Vastgoed kunt rekenen. In ons team wordt jarenlange (verkoop)ervaring gecombineerd met jong enthousiasme.

Wat de reden of omstandigheden ook mogen zijn, in een vrijblijvend kennismakingsgesprek horen wij graag wat u belangrijk vindt en wat uw wensen zijn.

Wij verzorgen onze diensten vanuit een goed bereikbaar en in het oog springend kantoor aan de Achterbergsestraatweg 1 in Rhenen. Ons team bestaat uit 2 ervaren, jonge enthousiaste makelaars en 2 binnendienst medewerkers. Dit team staat als een huis en zet net dat stapje extra voor u als klant!

Diensten

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een heldere en transparante werkwijze tegen een scherp tarief waarbij uw belangen
voorop staan! Zowel de particulier als de ondernemer kan bij ons terecht voor een deskundig advies. Altijd gericht op uw wensen, met oog voor resultaat.

Koop / Verkoop

Wij kennen de Utrechtse Heuvelrug als geen ander en weten precies wat er in uw buurt en straat speelt én wat uw huis zo aantrekkelijk maakt. Wij onderscheiden ons door uw persoonlijke wensen te combineren met onze persoonlijke aanpak. Door onze uitvoerige kennis van de markt en prijsanalyse kunnen wij voor u de beste prijs realiseren.

Huur / Verhuur

Bent u van plan uw huis of appartement te verhuren? Aarzel niet en schakel ons in. Wij helpen u graag! Wij kennen alle “ins en outs” die van belang zijn voor het succesvol verhuren van uw woning. Via ons netwerk zoeken we zo snel mogelijk een juiste en betrouwbare huurder.

Taxatie

Het taxeren van woningen is specialistenwerk, waarbij rekening gehouden moet worden met veel factoren. Denk aan de ligging, onderhoudstoestand, het bestemmingsplan of marktsituatie. Jan Scheffer Vastgoed levert het taxatierapport snel èn tegen een scherp tarief. Als taxatiespecialist van de Utrechtse Heuvelrug zijn onze taxaties helder en betrouwbaar.

Gratis waardebepaling

Heeft u plannen om uw woning te verkopen? Staat uw huis al lang te koop en wilt u graag een second opinion? Of gewoon nieuwsgierig naar de actuele waarde van uw woning? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Advies & Koffie

Door onze focus op de woningmarkt in de Utrechtse Heuvelrug en omgeving weten we als geen ander wat de mogelijkheden zijn. U bent altijd welkom voor een kop koffie of thee. Om nader kennis te maken of met elkaar van gedachten te wisselen over uw toekomstige woning. Wij luisteren graag. Kom gerust langs!

Contact

Een afspraak maken of gewoon eens vrijblijvend op de koffie komen? We horen het graag.

logo scheffer
Achterbergsestraatweg 1
3911 CR Rhenen

T: 0317 – 61 51 11
info@janscheffer.nl

BTW 8041.24.711.B.01
KVK Utrecht 30127032

Openingstijden:
ma t/m vr: 09.00 tot 17.30 uur
zaterdag: op afspraak
Afspraken buiten onze openingstijden om zijn in overleg ook mogelijk