Terug naar overzicht

Het Tabakserf te Elst (U) fase 2

Het Tabakserf te Elst (U) fase 2

Bij Het Bosje in het leuke dorpje Elst komen 13 nieuwbouwwoningen en één kavel rondom een groen plantsoen. Tabakserf is qua architectuur en opzet duidelijk geïnspireerd op de rijke historie van Elst. Met diepe voor- en achtertuinen, veel groen, veilige speelplekken, voldoende parkeergelegenheid en veel voorzieningen in de buurt is het hier heerlijk wonen!

De variatie in rijlengte, bouwhoogtes, kapvormen en breedte van de nieuwbouwwoningen zorgt voor een informeel, dorps sfeertje. Door de variatie heb je ook nog eens veel te kiezen. Wil je vrijstaand wonen, in een rij of op een hoek? Zoek je een huis met slaapmogelijkheid op de begane grond? Tabakserf biedt voor elk wat wils. De nieuwbouwwoningen van Tabakserf (fase 2) bieden ruimte en comfort door de uitstekende isolatie en hoogwaardige bouwmaterialen. Je stookkosten zijn hierdoor ook veel lager. En wist je al dat deze nieuwbouwwoningen compleet worden opgeleverd met luxe sanitair?

WONINGTYPEN

Tussen- en hoekwoningen Perique en Criollo
Zoek je een huis met de mogelijkheid om te slapen en baden op de begane grond? Of wil je graag een werkruimte aan huis? Maak kennis met deze unieke levensloopwoningen met één verdieping. Een ruim 7 meter breed huis met een woonoppervlakte van circa 109 m2.

Tussenwoning Burley
Woningtype Burley is een karakteristieke tussenwoning met een andere kleur. Een heerlijk licht huis door de verdiepingshoge ramen aan de voor- en achterzijde. Het maakt dat je overal kunt genieten van het zicht op de groene woonomgeving.

Hoekwoningen Cavendish
Dit prachtige hoekhuis heeft een voor-entree en openslaande deuren naar de achtertuin. Zet de deuren maar open en geniet van de ruime kavel waarop je woont.

Hoekwoningen Havana en Virginia
Deze prachtige hoekwoningen met dwarskap en zij-entree bieden je zo’n 130 m2 woonplezier. Het resultaat van de zij-entree is een heerlijk brede woonkamer en een gezellige leefkeuken aan de tuinzijde. Zet de deuren maar open en geniet van de ruime kavel waarop je woont met een heerlijk voor-, zij- en achtertuin!

Kavel
Kaveloppervlak van ca. 455 m2

Tabakserf wordt kleinschalig, overzichtelijk en gezellig dorps. Een buurtje waar je rustig over straat kunt en een gezellig praatje maakt met elkaar. Een plek waar kinderen nog heerlijk veilig kunnen buitenspelen terwijl hun ouders even lekker op een bankje zitten om te genieten van de zon. Dorps en landelijk wonen in Tabakserf wordt echt ouderwets genieten. Maar dan wel met het comfort van nu.

In het hart van Het Tabakserf komt een gezamenlijke groene plek met een klein gebouwtje dat doet denken aan een traditionele tabaksschuur. Deze groene ruimte wordt in overleg met de toekomstige bewoners ingericht. Wat dacht je van een kleinschalige speel- en ontmoetingsplek waar kinderen veilig spelen en iedereen elkaar kent en waar je met z’n allen kunt barbecueën?

Je voelt je thuis in Tabakserf!

www.nieuwbouw-tabakserf.nl

Kenmerken

Algemeen

Koop aanneemsom van
€ 219.500,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 315.000,-

Woningtypen

criollo
kavel

Ja, ik wil deze woning bezichtigen