Een woning kopen?

laat u begeleiden door onze ervaren makelaar die voor uw belangen opkomt.
Lees meer

Bij Jan Scheffer Vastgoed staan uw wensen voorop

Jan Scheffer Vastgoed begeleidt u graag bij de zoektocht naar een nieuwe woning. De belangrijkste accenten hierbij liggen allereerst in het kenbaar maken van uw wensen. Wij gaan met u om de tafel en luisteren graag naar uw wensen. Het met u meedenken tijdens deze gesprekken is voor ons van groot belang.

Daarnaast wil Jan Scheffer Vastgoed de zorg bij u wegnemen die ontstaat bij de zoektocht naar een nieuwe woning. Nadat u de ideale woning aan ons kenbaar heeft gemaakt, voeren wij krachtige onderhandelingen. Dit om er zorg voor te dragen dat u met het gewenste resultaat prettig intrek kunt nemen in de nieuwe woonomgeving.

Jan Scheffer Vastgoed staat tevens tot uw dienst als het gaat om het begeleiden bij het tekenen van de bijbehorende koopovereenkomsten. Om uw aankoop compleet te maken ondersteunen wij eveneens bij zaken aangaande notarissen. ‘Dankzij onze kritische blik en jarenlange ervaring in de makelaardij, zijn wij voor u de ideale aankoopmakelaar. De klant staat bij ons centraal!’

 

Contact

Een afspraak maken of gewoon eens vrijblijvend op de koffie komen? We horen het graag.

logo scheffer
Achterbergsestraatweg 1
3911 CR Rhenen

T: 0317 – 61 51 11
info@janscheffer.nl

BTW 8041.24.711.B.01
KVK Utrecht 30127032

Openingstijden:
ma t/m vr: 09.00 tot 17.30 uur
zaterdag: op afspraak
Afspraken buiten onze openingstijden om zijn in overleg ook mogelijk